torstai 14. huhtikuuta 2011

ARKI

Maanantain oli kevään juhlapäivä kun sain skootterin ajokuntoon ja nyt on helppo ja nopea ja mukava liikkua paikasta toiseen!

tähän rinnalle herkullinen ruoka-ohje. Nyt ei ole kuvaa tälläkertaa mutta ohje löytyy!

POSSUN ULKOFILEE JA HALLOUM-TOMAATTI SALSA
neljälle
1rs. 480g rypsiporsas ulkofilee pihvejä(kermapippuri)
Salsa: 1pkt 250g halloumjuustoa
5 (500g) tomaattia
1-2rkl oliiviöljyä
n.1/2dl minttua hienonnettuna
ripaus mustapippuria.

Paloittele halloumi viipaleiksi, paista pannulla, vain toinen puoli.
paloittele pieniksi kuutoiksi halloumi.
Kuutio tomaatit myös pieniksi kuutoiksi.
Sekoita halloumjuusto ja tomaatti kulhoon ja mausta ne suolalla(tarvittaessa) itse en laittanut.
oliiviöljyllä,
mustapippurilla ja 
hienonnetulla mintulla. 
Anna maustua kylmässä salsan hetken.
Maustamisen aikana paista pannulla fileepihvit n.8-10min. 
ja herkuttele!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti