torstai 9. elokuuta 2012

Mausteita

Uusia mausteita saatiin ja nyt pitäisi alkaa tutustumaan niihin ja keksiä mihin herkullisiin ruokiin niittä käyttäisi.

Tätä mietoa currytahnaa käytettiin jo kanafileen päälle. Usein ollaan pysähdytty miettimään miten maustaisi kanan, kun helposti siitä tulee mauton jos vaan paistaa pannulla ja laittaa perusmausteet suolan&pippurin. Yksi vaihtoehto on ollut mielessä jo kauan ja toteutunutkin. Se että kana halkaistaan ja tehdään väliin hyvätäyte. Esim. ranskankermasta, auringonkuivatustatomaatista, persiljaa tms. Mutta tänään syötiin niin herkullista kanaa. Kanafileen päälle siveltiin tätä currytahnaa ja haudutettiin kera kerman uunissa. Kokeilkaapa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti