torstai 26. heinäkuuta 2012

Viikko täyttä elämää!Nämä kuvat by Loviisa&Viola

Mennyt viikko tähän asti on ollut taas yhtä touhua ja sen mukaisesti huippu! Maanantaina oli reissusta palautumispäivä. Jaksoin silti käydä ikeassa ja veljen perheessä kylässä ja veljen pojan kanssa juoksulenkillä, ne on tärkeitä hetkiä molemmille! 
Tiistaina saatiin kaksi veljentyttöä yökylään. He halusivat kuvata blogiini kukkakuvia ja pihakuvia! Käytiin uimarannalla heidän kanssaan myös ja yhdessä kokattiin kanapastasalaattia.(kuva myöhemmin)  Tiistain illalla saatiin vielä yksi veljenpoika lisää yökylään.
Keskiviikkona lähdin iltavuoroon töihin lentokentänlähelle henkilöstöravintolaan. Illalla kun tulin töistä niin talo oli täynnä väkeä. Päivänpäätteeksi kävin juoksulenkillä ja eilen illalla tuli ensimmäinen syksyinnostus, uusia ideoita pyöripäässä :) 
Tänään hetiaamusta lähidin siskoni ja veljenpojan kanssa pyöräilemään kohti Keravaa! He menivät mustikkaan ja minä otin Veljen vauvan mukaan jonka äiti meni myös mustikkaan. Yhdessä sen pienen tyllerön kanssa käveltiin toistatuntia mummolaan(kotiin). Ruokaa yhdessä laitettiin ja saunottiin ja sitten tein herkullisen fetakesäkurpitsapaistos(kuva myöh, tulossa) Iltapäivällä saapui viisilasta yökylään ja heidän kanssaantehtiin myös vaikkamitä kivaa. 
Huomenna töihin henkilöstöravintolaan. Illalla saan hyvänystävän kylään ja viikonlopusta tulossa mukava! 
Elämä on mallillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti