Kirjolohipalat ruiskuoressa
4annosta
1pkt 300g kirjolohifileepaloja (sis. suolaa 1%)
1/2 pkt 400g rukiista piirakkataikinaa(pakaste)
2rkl sinaappia
1/4 dl ruohosipulia
1/4 dl tuoretta tilliä
16 maustekurkku viipaletta
1. Kauli ruistaikina ohueksi kahden leivinpaperin välissä
jaa taikina neljään osaan.
2. Käsittele kirjolohi, ota ruodot pois ja nahka pois ja jaa se neljään osaan.
3. Levitä kalan pinnalle: sinaappi, tuoretta tilliä, ruohosipulia, suolakurkkua ja aseta kalat ylösalaisin ruistaikinan päälle.
3. Paketoi kala ruistaikinaan siten että ensin pitkät sivut kalan ympärille ja lopuksi lyhyet sivut. Laita kala pellille leivinpaperin päälle saumakohta paperia kohti. Paista ruiskalataskut uunissa 225 astetta ja n.15min.
Oli taas kyllä niin hyvää ja terveellistä ruokaa!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti