maanantai 18. huhtikuuta 2011

Palmusunnuntai ja pääsiäisviikko!

Palmusunnuntaina söimme minun tekemään erittäin herkullista Kana ruokaa.
Paahdettua kanaa ja uunikasviksia kera kermaviilikastikkeen.

                                                     Kuudelle
                          
5-7 (600g) perunaa (keltainen pussi)
5-6 porkkanaa
3(400g) sipulia
1 kokonainen valkosipuli
1rs (200g) herkkusieniä
1/2 dl rypsiöljyä
1rkl juoksevaa hunajaa
1tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
2rs (6kpl) marinoituja broilerin koipireisipaloja

Kermaviilikastike

1tlk (2dl) kermaviiliä
1/2 dl tuoretta persiljaa
1/2dl tuoretta basilikaa
1tl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Paloittele reiluiksi paloiksi kasvikset
asettele ne uunipellille
esikypsennä kasvikset uunissa 10min ja 200 astetta
Tee kermaviilikastike
Esikypsennyksen jälkeen mausta kasvikset
oliiviöljyllä,
hunajalla,
mustapippurilla,
suolalla.
Sekoita kasvikset niin että joka pintaan tulee jokaista maustetta.
Puolita broilerinkoipireisipalat puoliksi ja laita ne kasvisten päälle uuniin ja anna niitten olla sielä kahdessa sadassa asteessa n. 40min.
Herkuttele sitten kasviksia ja broilereita kermaviilikastikkeen kanssa!

Ja oli ehkä parasta ruokaa mitä oon ikinä tehnyt!

Eilen saatiin myös iloita virpojista jotka antoivat hienoja vitsoja meille


Illalla seurasimme myös vaaleja.

PÄÄSIÄISVIIKKO

Tänään alkoi pääsiäisviikko, tähän liittyy odotusta ja vähän valmisteluitakin.


Toivottavasti raeruohot ehtii pääsiäiseksi!


Hyvää pääsiäisviikkoa jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti